PANO GITONIA


Η Πάνω Γειτονιά βρίσκεται στο χωριό Ποταμός που αναρριχάται στην πλαγιά πάνω από το λιμάνι της Αιγιάλης Αμοργού . Το χωριό είναι πολύ γραφικό και έχει κρατήσει τον παραδοσιακό τρόπο ζωής και την αρχιτεκτονική. Η περιοχή είναι πολύ ήρεμη και ήσυχη. Μπορείτε να απολαύσετε την πανοραμική θέα και να έχετε ευχάριστες και χαλαρωτικές διακοπές.

Τα καταλύματα έχουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε και αυτό σε συνδυασμό με την μαγευτική θέα στη θάλασσα, την ήρεμη και μοναδική ατμόσφαιρα είναι μια εγγύηση ότι θα έχετε ευχάριστες και ξεκούραστες διακοπές.

ΣΤΑΒΛΟΙ
3 παλιοί στάβλοι σε ξεχωριστά κτίρια τα οποία έχουν μετατραπεί σε στούντιο με παραδοσιακό τρόπο με πέτρες, μαρμάρινους νεροχύτες και ξύλινα ταβάνια.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ
Ένα παραδοσιακό ελληνικό χωριάτικο σπίτι σε 3 ορόφους, με 2 διαμερίσματα και επίσης ένα παλιό φούρνο που έχει μετατραπεί σε ένα ζεστό δίκλινο δωμάτιο.

ΝΕΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ - Έτοιμα Ιούνιος 2012
4 στούντιο χτισμένα με παραδοσιακό τρόπο με πέτρες, ξύλινα ταβάνια,μαρμάρινοι νεροχύτες κτλ.

  • Παροχές
  • Τιμοκατάλογος
  • Στοιχεία Επικοινωνίας
tmgd sakarya travesti antalya travesti istanbul travesti ankara travesti porno evlilik teklifi nulled wordpress theme free wordpress theme finance radyo dinle lida