ΠΟΛΥΤΙΜΗ


Το ξενοδοχείο στούντιο και διαμερισμάτων Politimi προσφέρει διαμονή παραδοσιακού στυλ άρτια εξοπλισμένα στούντιο και διαμερίσματα που εξασφαλίζουν άνεση και αντανακλούν τη νησιώτικη ατμόσφαιρα. Όλα τα στούντιο είναι μονόχωρα και διαθέτουν διπλό κρεβάτι, ενώ τα διαμερίσματα είναι δίχωρα, και διαθέτουν ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και κουζίνα. 
Τα στούντιο Politimi στεγάζονται σε ένα όμορφο πρόσφατα αναπαλαιωμένο κτίριο με θέα στην πόλη και τους μύλους, καθώς και στον κατάφυτο σκιερό κήπο, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το πρωινό σας.
Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στην Αμοργό θ’ απολαύσετε τη θερμή φιλοξενία μας, ενώ θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να σας εξυπηρετήσουμε. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα νόστιμα σπιτικά γλυκά που θα σας κεράσουμε καθώς και να λάβετε μέρος σε διάφορες δραστηριότητες, όπως την παρασκευή παραδοσιακού παστελιού. 

  • Παροχές
  • Τιμοκατάλογος
  • Στοιχεία Επικοινωνίας
tmgd sakarya travesti antalya travesti istanbul travesti ankara travesti porno evlilik teklifi nulled wordpress theme free wordpress theme finance radyo dinle lida