ΠΑΓΚΑΛΗΤο ξενοδοχείο Pagali βρίσκεται στον ορεινό οικισμό της Λαγκάδας, στη βορειοανατολική πλευρά της Αμοργού, πάνω από το λιμάνι της Αιγιάλης. Η Λαγκάδα φημίζεται για την υπέροχη φυσική ομορφιά του, αφού διαθέτει καταπράσινους λόφους, εντυπωσιακά φαράγγια, υψηλές βραχώδεις πλαγιές και μαγευτική θέα στη θάλασσα.
Πρόκειται για μια πρότυπη μονάδα αγροτουρισμού και αποτελείται από ευρύχωρα, παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια και στούντιο. Η διεύθυνση του Pagali παρέχει άριστες εγκαταστάσεις και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την άνεση και την ευκολία των επισκεπτών του ξενοδοχείου, υποσχόμενη αξέχαστη διαμονή στην Αμοργό.

Το ξενοδοχείο Pagali λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.Εάν επιθυμείτε κάτι παραπάνω από συνηθισμένες διακοπές, ελάτε να χαλαρώσετε σ'ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, στην αγκαλία καταπράσινων λόφων και γαλάζιων νερών...
Το ξενοδοχείο Pagali αποτελείται από 20 άνετα δωμάτια και διαμερίσματα, διακοσμημένα με παραδοσιακό Κυκλαδικό στυλ, δημιουργώντας ένα άνετο κι ευχάριστο περιβάλλον για τη διαμονή σας.
Όλες οι μονάδες διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα με καταπληκτική θέα στη θάλασσα και το βουνό. 

  • Παροχές
  • Τιμοκατάλογος
  • Στοιχεία Επικοινωνίας
tmgd sakarya travesti antalya travesti istanbul travesti ankara travesti porno evlilik teklifi nulled wordpress theme free wordpress theme finance radyo dinle lida