ΛΑΛΟΝ ΥΔΩΡ


Σας καλωσορίζουμε στο Λάλον Ύδωρ Σπα. 
Η μετάφραση αυτού είναι το νερό που μιλάει. Πήρε την ονομασία του από το αρχαίο υδρομαντείο που βρισκόταν στα νότια του νησιού, στη σημερινή τοποθεσία του Άγιου Γεώργιου του Βαλσαμίτη εδώ στην Αμοργό. Ευχόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας το νερό να μιλήσει και να γίνει βάλσαμο της υγείας σας.
Το Κέντρο Θαλασσοθεραπείας και Ομορφιάς «Λάλον Ύδωρ» διαθέτει σάουνα, χαμάμ, εσωτερικό και εξωτερικό Jacuzzi, εσωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό, ένα άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο, κομμωτήριο, δωμάτια μασάζ και περιποιήσεων.

Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε μια αναζωογονητική εμπειρία, απομονώνοντας  τις θεραπευτικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού χρησιμοποιώντας σε επαγγελματικές Spa περιποιήσεις. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, η μαγευτική θέα απ΄όλα τα σημεία του σπα και η Βυζαντινή-κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με τις καμάρες  είναι ο  τέλειος συνδιασμός, που θα σας προσφέρει χαλάρωση, ευεξία, ηρεμία και θετική ενέργεια..

tmgd sakarya travesti antalya travesti istanbul travesti ankara travesti porno evlilik teklifi nulled wordpress theme free wordpress theme finance radyo dinle lida