ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΟΡΓΟΥ


Η σχολή μας βρίσκεται στην Αιγιάλη της Αμοργού σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη για να εξερευνήσετε το απέραντο γαλάζιο. Ιδρύθηκε τον Μάιο του 2007 και είναι πιστοποιημένο από τους καταδυτικούς οργανισμούς PADI και ANDI ενώ κατέχει επίσημη άδεια λειτουργίας. 
Πληρεί όλα τα διεθνή πρότυπα για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που θα κάνουν την κατάδυση σας μια αξέχαστη εμπειρία. Τα νερά της Αμοργού είναι ασφαλή, γεμάτα ενδιαφέρον χάρη στην πλούσια θαλάσσια ζωή. Η ορατότητα είναι πολύ καλή σε όλα τα καταδυτικά σημεία που επιλέγονται ανάλογα με την μορφή της κάθε εξόρμησης. Σας προσκαλούμε να κάνετε την πρώτη σας βουτιά με έναν τρόπο ασφαλή και ευχάριστο. Μπορούμε να καλύψουμε τις απαιτήσεις για εκμάθηση αρχίζοντας από το πρώτο αστέρι μέχρι την απονομή διπλώματος βοηθού εκπαιδευτή. 
Αν ενδιαφέρεστε για την υποβρύχια φωτογραφία και θέλετε να θαυμάσετε τον βυθό, ελάτε να σας συνοδεύσουμε στο υποβρύχιο ταξίδι σας. Υποδεχόμαστε τους δύτες από όλους τους καταδυτικούς οργανισμούς και τους υπενθυμίζουμε ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουν την καταδυτική κάρτα μαζί τους.

tmgd sakarya travesti antalya travesti istanbul travesti ankara travesti porno evlilik teklifi nulled wordpress theme free wordpress theme finance radyo dinle lida