ΠΑΝΣΙΟΝ ΒΑΡΒΑΡΑ


Η Πανσιόν Βαρβάρα βρίσκεται στα Κατάπολα. Απέχει λίγα μόλις μέτρα από το γραφικό λιμανάκι το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια του Αιγαίου. 
Σε απόσταση 80 μ. από το γραφικό λιμάνι των Καταπόλων βρίσκεται η Πανσιόν Βαρβάρα. Το παραδοσιακής αρχιτεκτονικής οίκημα βρίσκεται σ’ ένα ήσυχο στενάκι του οικισμού, κοντά στην αγορά. Αποτελείται από 4 συνολικά διαμερίσματα, από τα οποία τα 2 είναι στο ισόγειο και τα άλλα 2 στον όροφο του κτιρίου που αποτελεί τυπικό δείγμα κυκλαδίτικης κατοικίας. 
Γύρω από τον όρμο των Καταπόλων έχει χτιστεί ομώνυμος οικισμός που προσελκύει το ενδιαφέρον των επισκεπτών του νησιού. Με την παραδοσιακή του αρχιτεκτονική και την νοσταλγική του ατμόσφαιρα προσφέρεται για περιπάτους. 
Στον τομέα της διασκέδασης οι επιλογές ποικίλουν και ικανοποιούν όλα τα γούστα. Δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τα Κατάπολα και να ζήσετε στους ρυθμούς τους… 

  • Παροχές
  • Τιμοκατάλογος
  • Στοιχεία Επικοινωνίας
tmgd sakarya travesti antalya travesti istanbul travesti ankara travesti porno evlilik teklifi nulled wordpress theme free wordpress theme finance radyo dinle lida